Наш Клієнт зможе взяти участь в закупівлі за підтримки АО «Радзієвський і Партнери»! 

08.04.2021
Наш Клієнт зможе взяти участь в закупівлі за підтримки АО «Радзієвський і Партнери»! 

 

Філія «Українська залізнична швидкісна компанія» АТ «Українська залізниця» оголосила відкриті торги з публікацією англійською мовою за предметом закупівлі: Послуги із внутрішнього прибирання та дезінфекції пасажирських вагонів. Очікувана вартість предмета закупівлі становить більше 41 млн. гривень.

Клієнт нашого адвокатського об’єднання вияв бажання взяти учать у закупівлі, але ряд дискримінаційних умов тендерної документації виключали таку можливість. Так, однією із таких умов було те, що участь у закупівлі зможуть взяти лише ті учасники, які мають досвід виконання аналогічного предмету закупівлі договору на загальну суму не менше 13 725 518, 00 грн., що становить третину від вартості предмету закупівлі. АО «Радзієвський і Партнери» оскаржило цю та інші дискримінаційні умови до Антимонопольного комітету України. Під час розгляду скарги, який відбувся 07.04.2021, постійно діюча Адміністративна Колегія АМКУ з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель погодилась із доводами нашої скарги і зобов’язала Філію «Українська залізнична швидкісна компанія» АТ «Українська залізниця» внести зміни до тендерної документації (видалити дискримінаційні умови з тендерної документації).

Адвокатське об’єднання «Радзієвський і Партнери» завжди готове надати своїм клієнтам професійні, якісні та головне результативні послуги із супроводження участі у тендерних закупівлях.

 

Інші новини
Контакти
03038, м. Київ, вул. Ямська, 35/34, офіс 120
Пн-Пт: з 9-00 до 18-00, Сб, Нд: - за домовленістю